I am happy! :)

Solen skiner, köket och badrummet är klart. En tröskel mellan köket och hallen ska på plats och sen duschdörrarna i badrummet så är det på plats också, men annars är det ju klart. :)

Kan ju köra bilderna direkt från nu när det är klart. :)



Hade middagsinvigning med köket för min bror och hans familj i lördags, det blev riktigt lyckat. Förutom att jag endast har 4 stolar och vi var 5 personer.. :) Så jag fick sitta på huk och äta.. :D Såg lite roligt ut, men jag bjuder på de.. :) Bjöd på kyckling i ugnen som jag kryddar med vitlök och annat smått och gott, bulgur, kallsås alá sweet chilli och sen då sallad till det. Riktigt gott, barnen fick min egen gjorda köttfärssås med pasta till. Till efterrätt blev det glass med krossad choklad i och så värmde jag jordgubbar som jag sedan hällde på glassen, mums.. :P

På kvällen sen blev det lite fest här och det var fun, ner på stan en sväng också och det var kul att få dansa. :) Älskar att dansa, till rätt musik då. Och som jag dansa, najs najs. :)

Sedan igår sov jag läääänge, och sedan bara softa hela dagen fram tills jag skulle spela innebandy, då jävlar i det blev det fart på mig trots att jag hade sjuk träningsvärk i mina ben.. :)

Sedan måste jag visa ett par bilder från mina kvällspromenixer.. :) Sååååå sjukt härligt att gå på kvällen i denna staden nere vid havet.. :) Love Helsingborg verkligen. :)



Underbart alltså.. :) Hunden är min vän Annicas.. :) Jätte go e Kimbo.. :D

Nä, nu blir det ut och sola lite.. :)

/Stardust signing off...

Nu är det snart klart! :)

Äntligen, nu står snart mitt nya kök helt klart. Jag hoppas att det blir klart idag, att målaren kommer och löser det han ska göra. Sen imorgon kommer VVS killen och installerar allt i badrummet. :) Ska blir helt underbart att få tillbaka hela min lägenhet. Få väck allt skydd på golven, få städa ordentligt och sen kunna bjuda hem vänner och familj igen. :)

Vädret ska också bli bra nu ett par dagar, så mycket positivt nu. :) Har fixat sådant Skånekort hos Skånetrafiken, så tänkte ta någon tur och se mig om i Skåne. Någon lunch eller träff med vänner som jag har runt om i Skåne blir det också. :)

Men nu först idag blir det frulle, sedan gymmet en sväng och hem till min pappa. :) Samt ska nog se lite på fotbolls VM.

Här kommer ytterliggare ett par bilder. :)


Happay days... :)

Fredag igår och det var studentdax för min systerson Andreas... :) Åkte ner på stan för att handla studentpresent och samtidigt se på alla glada och fulla studenter. Var kul att se alla dessa glada människor som bara känner att hela världen ligger framför deras fötter. :)

Åkte ju ut till min syster på Raus och regnet vräckte ner, himlen var vidöppen. :) Men dom hade ett stort partytält så det gick fin fint.. :) Hade skitkul, fira Andy som tog studenten var ett stolt ögonblick. Han har kämpat och nu äntligen fick han kvittot på de. :) Stort GRATTIS Andreas! Tack för en väldigt lyckad kväll syrran. :)

Sen vill jag också ta upp att en person som betyder mycket för mig har fått mig att se på det mesta på ett nytt sätt och det känns bra. :) Du är speciell, glöm aldrig det. :) Du gör mig glad och det är de viktigaste, eller hur. :)

Nu till något som också är kul, mitt kök är så gott som klart, lite silikonfogande, lite måla så är det helt klart. :) Jippi.. :) Badrummet ska vara klart på tisdag i nästa vecka fick jag veta. :D Mmm, ska bli såååå skönt med nytt nytt nytt.. :D
Ikväll blir det lite fest, en vän ville fira att hon har fått lägenhet. Så då får man ju fira det såklart. :) Ses kanske ute i vimlet sen.

Sist men inte minst, här kommer lite bilder på hur renoveringen går nu. :)



Ha en skön lördag! :)

/Stadust signing out...

6 dagen.. :)

Usch, nu är man inne på 6 renoveringsdagen. Snacka om att jag är trött på denna röran här hemma, om man kunde få resa bort en vecka och komma hem så är det klart. :)

Jaja, får trösta mig med att det kommer bli sååååååååå fint när det är klart. Har planer på att köpa lite nytt, skulle vilja ha nytt köksbord och stolar, men det kostar ju. Får se vad kassan tillåter och vad man kan finna. :) Sen ska jag slänga allt i omaka par och se om det behövs något nytt i köket.

Tänkte slänga upp lite bilder på hur det ser ut nu.. :) Bättre ska det bli. :)



Sen inte nog med det, idag bestämde jag mig för att springa ner till gymmet, det är cirka 4,5 km dit och då samma sträcka hem. Bara det att det öste ner, himlen var helt vidöppen. :) Jaja, men skön luft att springa i. Dock inget kul att komma blöt till gymmet, så jag hade med en torr tränings T-Shirt.

Väl hemma så var mina byggarboys kvar, dom tyckte jag var tokig som sprang i det vädret, när det finns bil.. :D Jaja, men jag är inte som alla andra. :) I am a bit crazy and proud of it.. :D

Nu blir det softisch i soffan för min kropp är lagom mör efter holmgången innan. :)

Ha det skönt nu därute i stugorna.

/Stadust signing off.



Badrum/köks renoveringar... :)

Här hemma händer det saker, byggkillarna började igår med att riva mitt badrum, så nu finns det inget kvar därinne mer än en massa bråte och damm. :) Men får se det från den positiva sidan, det kommer att bli fräscht och fint när det är klart. :) Men helvete alltså, dom bilar och slår och har sig. Katterna är väl halv ihjäl skrämda vid detta laget. :) Får ju ha dom i sovrummet. :)

Jag har som tur e tillgång till en lägenhet i trappen brevid, där får man göra sina dagliga behov och sedan när köket rivs imorgon så blir det till att laga mat där.. :) Men det kommer bli riktigt fint i köket också, just vill man ju bara ha det klart.. :) Har ju själv renoverat tidigare så vet hur drygt det är. :)

Det jag just nu ser framemot mest är grillning på fredag, ska bli gott och väldigt trevligt. Helgen kommer att bli en lugn och skön tänkte jag, men man vet ju aldrig, vart jag hamnar.. :D Nä, men ska bli skönt att få vara bara.

Sedan kommer jag ju ha nyinvignings fest när allt är klart här hemma, så det ska bli najs. :) Får hoppas på bra uppslutning då av dom sköna människor som jag kallar mina vänner, utan er vore mitt liv jävligt tråkigt. Ni ska veta att ni betyder massor! <3 :)

Här under kommer lite bilder från renoveringen. :) Håll tillgodo.. :P


RSS 2.0