Heldag med brorsan! :)

Som jag skrev från allra första början så kommer inte mina inlägg lika ofta nu som i min förra blogg, men jag ska försöka finna mer tid och inspiration till att förmå mig att skriva. :)

Idag är det lördag, solen skiner, jag mår betydligt bättre, HIF leder Allsvenskan med 5 poäng, man vann mot äckliga MFF i veckan, ja kan livet leka mer eller? :D Gott gott.. :)

Ska snart iväg med min storebror, köpa en massa byggmaterial. Vi ska bygga på hans altan där han ska göra inglasning, lite idag men det mesta ska vi göra imorgon. För efter vi har köpt det ska vi till Lerberget och bada/simma med hans dotter. :) Jag tar det lugnt nu i och med att jag har varit sjuk. Har legat pall en hel vecka med halsfluss, feber, huvudvärk från bihålorna som varit igenkorkade och sen hosta på de... Nu är jag mest små hostig och snuvig. men jag ser ljuset i tunneln och det känns bra. :)

Efter simningen ska jag hjälpa min brors fru duka och så inför lilla Elis som blir stor kille, 4 år idag och vilken dag att fylla på liksom, solen skiner från klarblå himmel. :)

Kommer vara där hela kvällen, troligast sova där också. För tidigt imorgon ska jag upp och då bygga på min brors altan. Sen vid 14:00 imorgon är det hemma premiär för laget jag nu tränar, Helsingborg City FC. Vi spelade första matchen i serien i torsdags borta mot Heleneholms IF och det blev 2-2, efter en händelserik match tydligen. Våra 2 mål gjordes av Pierre Å, det är målskytten i laget.

Nä, nu ska jag fixa sista sakerna här så min lägenhet är fräsch när man kommer hem igen.. :)

Ha en toppen helg nu så ses vi kanske, vem vet.. ;)

Ciao!

Besatthet och tränare igen!

Har tänkt en del på det, ser inne på Facebook, andras bloggar och på MSN hur besatta många tjejer är av sina pojkvänner. Känns lite som att i dagens mediavärld så måste man visa upp hur mycket man tycker om någon för att hävda sig eller jag vet inte riktigt vad det handlar om. Det skrivs massor, det läggs ut bilder med honom på eller på dom båda tillsammans när dom kysser varandra. Jag är en romantiker, men jag skulle verkligen tycka att det är lökigt.

Det är knappast killens ide, han går nog med på det efter en viss övertalning. :) Jag vill visa min kärlek till den jag är med, men då speciellt till henne. Alla andra måste inte se de, jag har inte det bekräftelse behovet och det känns skönt. Detsamma gäller med mängden man skriver och säger vissa saker, jag tycker att om man använder vissa ord för mycket så tappar dom sin innebörd, sin tyngd och då känns det bara falskt när man säger det.

Hehe, nu hoppar jag över till ett helt annat ämne. Jag ska bli fotbollstränare igen, var ju fram till i vintras tränare på ungdomssidan i Helsingborgs IF. Kände att jag skulle ta ett sabbatsår, men så kom David T till mig och sa att han ville att jag skulle ta över ett nytt lag som han är ordförande för, Helsingborg City FC heter dom. Jag funderade och funderade. Tog mig till en träning och jag gilla det jag såg, det finns mycket potential i laget. Så igår efter deras första riktiga match tog jag beslutet att vara deras huvudtränare för i år. Ska bli spännande och kul på samma gång. Man får ha i åtanke att detta är ett helt nytt lag, många av spelarna har inte spelat matcher på länge, men dom är motiverade och sugna så det känns bra.

Såg direkt ett par som jag ser som väldigt viktiga i laget, jag hoppas att dom bara kommer växa under säsongen.

Nä, nu ska jag snart springa till gymmet  och köra ett pass där för att sen springa hem igen. Blir tufft.. :)

Ha det nice i solen... :)

Ciao ciao...


RSS 2.0